БНТНовият помощник на бъдещите майки и техните лекари - безплатно

...
БНТНовият помощник на бъдещите майки и техните лекари - безплатно
Коментари Харесай

Създадоха мобилно приложение в помощ на бъдещите майки

БНТ

Новият асистент на бъдещите майки и техните лекари - гратис мобилно приложение за бременни. Създадено от гинеколог и програмист, то дава отговор на въпроси, дава препоръки и оказва помощ на дамите да наблюдават всеки стадий от бременността си.

Това е ритъмът на новия живот - бъдещата щерка на Катерина. Всеки удар на сърцето провокира неспокойствие. Това ще бъде първата рожба на Катерина. У бъдещата майка пораждат безчет въпроси. Вместо да рови в хиляди уеб сайтове с несигурна информация, си изтеглила мобилното приложение за бременни. И намерила всички отговори.
Катерина Григорова: Имам опция да наблюдавам прегледите си и да ги протоколирам. Аз се интересувам да съм здрава и моето дете да е крепко.
Идеята за мобилния консултант пристигнала при следващия обзор на тогава бременната програмистка Габриала при нейния доктор Александър Кобаков. От него пристигнала концепцията, от нея - реализацията. И приложението към този момент е реалност. 
Габриела Йонкова - програмист: Първата информация, която виждаме след влизането е седмицата, в която е бременността и размерите на бебето - настоящите - като има и съпоставяне с плод или зарзават, който е отговарящ на настоящата величина на детето. В случая праскова. Има в него информация за всички проучвания и измервания, които би трябвало да се създадат - всички прегледи.
Жените желаят повече успокоение по време на бременността, споделя лекар Кобаков. 
доктор Александър Кобаков - акушер-гинеколог: Пристигат известия,,може ли докторе да се храня с риба примерно, може ли докторе да отивам на басейн ". Приложението дава основи препоръки и когато не може да даде отговор, насочва към лекуващия акушер-гинеколог, който наблюдава бременността.
Пуснали приложението преди 2 седмици - гратис, без реклами - с иделна цел - да оказват помощ на бъдещите майки. 

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР