БНТНад 400 000 килограма отпадъци бяха събрани и извозени само

...
БНТНад 400 000 килограма отпадъци бяха събрани и извозени само
Коментари Харесай

Събраха над 400 000 кг отпадъци в пловдивския квартал Столипиново

БНТ

Над 400 000 кг боклуци бяха събрани и извозени единствено за пет дни в междублоковите пространства на улица " Сокол “ в пловдивския квартал " Столипиново ". Мащабната акция по почистването на едно от най-замърсените места в града протече при цялостна готовност на техника и екипи.

" Има още боклук за събиране, само че се постанова краткотрайно да спрем и да изчакаме по-хубаво време, тъй като техниката ни затъва в калта и не може да стигне до най-проблемните зони ”, изясни шефът на общинското дружество " Чистота ” Николай Георгиев.

Въпреки периодическите огромни акции обаче резултатът е временен. " Нека живеещите тук престанат да изхвърлят боклука си от терасите, тъй като с изискванията, които сами основават, заплашват здравето на своите близки и деца, а и на жителите от другите региони на Пловдив ”, прикани още Георгиев.

Екипът на " Чистота ” извършва всички инструкции на общинския действен щаб за засилени противоепидемични ограничения в ромския квартал против разпространяването на ковид.
По предписание на кмета на Пловдив тази заран е направена нова стерилизация на всички улици в Столипиново и Шекер махала. В почивните дни мобилни екипи не престават дезинфекцията на заслоните по автобусните спирки и главните булеварди в града.

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР