БНТНа фона на по-строгите мерки, защитните маски почти липсват в

...
БНТНа фона на по-строгите мерки, защитните маски почти липсват в
Коментари Харесай

Фирма шие благотворително предпазни маски за лекари и полицаи

БНТ

На фона на по-строгите ограничения, защитните маски съвсем липсват в аптеките, а там, където са останали - са на изключително високи цени. В тази обстановка една дребна българска компания реши да спре за известно време главната си активност и да стартира благотворително произвеждане на защитни маски.

Тук няма публични поръчки, не се приказва за пари, няма тънки сметки и калкулации. Просто една дребна компания разгласи ексклузивен режим. С два пъти повече работа.

Десислава Янкова - основател на компания за бебешки чувалчета : Ние просто спряхме за седмица да вършим това, което вършим.

Бебешките чувалчета, които шият, към този момент остават настрани. Започват да вършат безвъзмездни маски за лекари и служители на реда, които не могат да излязат в карантина. А сметката ще заплащат от своя джоб.

Десислава Янкова, основател на компания за бебешки чувалчета: Отделяме част от това, което печелим.

И в случай че на следващия ден видите служител на реда с малко шарена маска, тя евентуално е направена с тези ръце - с единствения плат, който компанията има.

Десислава Янкова, основател на компания за бебешки чувалчета: По-голямата част са с детски десени и за нас беше малко притеснително по какъв начин полицията би реагирала да върви с такива маски. Истината е обаче, че всички подходиха с усмивка и взеха решение, че може би това ще бъде позитивния детайл в напрегнатата обстановка.

 

PETEL.BG приканва жителите към успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР