БНТКурсът лев-евро е фиксиран вече 23 години и в българският

...
БНТКурсът лев-евро е фиксиран вече 23 години и в българският
Коментари Харесай

Каролев: ​​Досега не се е случвало обезценяване на валута, която е била в ERN II

БНТ

Курсът лев-евро е закрепен към този момент 23 години и в българският валутен ръб има една специфичност, която е няма в други страни, изясни в студиото на " Денят стартира с Георги Любенов " известният анализатор Владимир Каролев. Според него е изцяло допустимо Европейската централна банка, когато пристигна време страната ни да излиза от " чакалнята ", да натисне за обезценяване на лв. или за повишаването му.

Досега не се е случвало обезценяване на валута, която е била в RN2. Но е имало такива напън върху Естония и Латвия, изясни Каролев. Те са съумели да реагират на натиска като са понижили заплатите.
Владимир Каролев: Добре е, че министър председателят Борисов се е усетил и преди няколко дни е споделил, че би трябвало да има ратификация в Народното събрание когато се дефинира при какъв курс се влиза.
Проблем има по принцип с еврозоната и с страните в Европейски Съюз, счита Каролев.
Владимир Каролев: България постоянно ще е слаба страна в Европейския съюз и много години ще е слаба.
В Европейски Съюз Каролев вижда ненаучени уроци. По негово мнение, в случай че продължава по този начин Европейски Съюз, ще изоставен и други страни, сходно на Англия.

Той съобщи, че не е почитател на еврозоната, тъй като вижда опасности. Дори за чакалнята на еврозоната са ни сложени условия, каквито не са били поставяни пред други страни, означи Каролев.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 ARABIA 99TT77TT (преди 12 секунди) Рейтинг: 5 | Одобрение: 0 Яжте говна мазни и течни! Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР