БНТКрадци ограбиха и пребиха възрастен мъж от павликенското село Сломер.

...
БНТКрадци ограбиха и пребиха възрастен мъж от павликенското село Сломер.
Коментари Харесай

Крадци пребиха 71-годишен мъж, стоял заключен 4 дни в къщата си!

БНТ

Крадци ограбиха и пребиха възрастен мъж от павликенското село Сломер. Инцидентът станал на 14 февруари, само че нападателите го заключили в къщата. 71-годишният мъж бил разкрил в безпомощно положение едвам четири дни по-късно. Двама мъже от същото село са арестувани.



Въпреки че мъжът дал на нападателите, без да се съпротивлява, всичките си 340 лв., те го пребили и заключили в една от стаите на къщата му. Четири дни по-късно продавачка в магазин в селото се усъмнила, че нещо не е наред, тъй като не го е виждала да излиза.
Бонка Петрова – кмет село Сломер: Следим си жителите, тъй като сме доста малко и при едно отсъствие на центъра с няколко дни, а с него е станало по този начин, че от 13-ти не са го виждали.Валентина – продавачка: Един ден не пристигна, втори ден не пристигна и ние се усъмнихме да не се е случило нещо. Видели са го на земята, не могат да отворят, бутнали са вратата и са влезнали да му окажат първа помощ.
В момента възрастният мъж е настанен в реанимацията на Великотърновската болница в тежко положение поради редица други съпътстващи болести, само че без заплаха за живота. Хората в Сломер споделят, че в никакъв случай до момента в селото им не се е случвал сходен случай.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР