БНТЕдни от последните му думи бяха: Момче, винаги ще има

БНТЕдни от последните му думи бяха: Момче, винаги ще има ...

Биографът на Ламбо разкри какво много го е ядосвало.БНТ

Едни от последните му думи бяха: "Момче, винаги ще има кой да те смачка, но тези, които ще ти подадат ръка, са много повече". Усмивката не слизаше от лицето му.

Него го ядосваше несправедливостта. Това е човек, който до последно се вълнуваше от всичко. Животът преминаваше през него. Той искаше да бъде запомнем като актьорът Ламбо. България днес се прости с една легенда на българското кино и театър. Хиляди чакаха на опашка, за да се простят със Стефан Данаилов. Думи не за сбогом, а за памет каза журналистът Георги Тошев в предаването "Още от деня". Той сподели, че Стефан Данаилов си е отишъл щастлив.

"Аз бях допуснат до живота на Стефан Данаилов в последните 5 години, които бяха много деликатни. Тогава той имаше много повече време да си спомня. За мен той си отиде щастлив.

Едни от последните му думи бяха: "Момче, винаги ще има кой да те смачка, но тези, които ще ти подадат ръка, са много повече". Усмивката не слизаше от лицето му.

Днес видях шест поколения българи, които го изпратиха. Едва ли има толкова много българи, най-вероятно се броят на пръстите ми на едната ръка, които да оставят такава следа.

За мен най-важното му качество беше изключително честните му отношения с всички. Неговата спонтанност също беше отличително качество. Със сигурност е допускал грешки. Всички сме грешни, но не всички сме достойни.

Него го ядосваше несправедливостта. Това е човек, който до последно се вълнуваше от всичко. Животът преминаваше през него. Той искаше да бъде запомнем като актьорът Ламбо. 

Стефан Данаилов е една епоха. Аз не обичам да сравнявам и да звуча патетично, но той е човек, който оставя следа. Тепърва ще разберем неговата следа", каза още Георги Тошев.

Журналистът обеща да допълни книгата "Романът на моя живот" за рождения ден на Стефан Данаилов следващата година.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на [email protected] по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
-->-->-->-->``
рекламаКоментариКоментирай чрез FacebookЗа да пишете коментари, моля регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``Последни новини``рекламаИзточник: petel.bg