БНТБившият премиер Симеон Сакскобургготски коментира политическата обстановка у нас. Според

...
БНТБившият премиер Симеон Сакскобургготски коментира политическата обстановка у нас. Според
Коментари Харесай

Симеон Сакскобургготски: Предсрочни избори не бива да ни плашат

БНТ

Бившият министър председател Симеон Сакскобургготски разяснява политическата конюнктура у нас. Според него предварителни избори не трябва да ни плашат. Въпреки това счита, че за предпочитане са изпълнените мандати, каквито са били при неговото ръководство и тези на Сергей Станишев и Иван Костов. По думите на Симеон Сакскобургготски не си заслужава да се подчертава прекомерно доста на оставките, тъй като ги има и в доста по-зрели и остарели демокрации от нашата.

Когато нещо звучи като неустойчивост или има опити за такава, това се отразява постоянно в и в чужбина. Така Симеон Сакскобургготски разяснява политическата конюнктура в страната. Според него потребният ход е да се гледа в по-общ проект и да се разбере какво стои зад дадени ходове.
Симеон Сакскобургготски: Не би трябвало да гледаме нещата на парче или когато новината е „ топла ", а постоянно в вероятност.
Според някогашния министър председател не е невъзможна промяна на модела на ръководство у нас, за което упорстват част от протестиращите, само че това може да стане единствено в случай че болшинството от българите го желаят. Той не пожела да разяснява връзките сред президента Румен Радев и премиера Бойко Борисов, само че акцентира, че " Дондуков " 1 и 2 могат да работят доста добре в синхрон, стига да има предпочитание и от двете страни.
Симеон Сакскобургготски: Пак се връщам към моите 4 години. С президента Георги Първанов имахме превъзходен контакт. Независимо от мнението и вижданията на всеки от нас.
Заедно с транспортния министър Росен Желязков, Симеон Сакскобургготски валидира пощенска марка за 100-годишнината от коронацията на цар Борис III. Тиражът на изданието е 6000 броя.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР