БНТБългаринът, който е участвал в дигиталното подмладяване и състаряване на

...
БНТБългаринът, който е участвал в дигиталното подмладяване и състаряване на
Коментари Харесай

Българин е правил ефектите във филма Ирландецът

БНТ

Българинът, който е взел участие в цифровото подмладяване и състаряване на Робърт де Ниро във кино лентата на Мартин Скорсезе „ Ирландецът ", отличен с 10 номинации „ Оскар ", е у нас .

Иван Грозев е работил по образните резултати в над 60 хитови продукции, измежду които „ Блек Мирър ", " Джеймс Бонд ", " Пришелецът ", " Екс Мен ", „ Фантастични животни и къде да ги намерим ", " Хищници в мрака ", „ Сезонът на вещиците ", „ Конан Варварина " и доста други. Работата му по „ Ирландецът " го води в Ирландия, а целият развой по цифрово подмладяване и състаряване на Робърт Де Ниро, в ролята на Гранк Шийран, лишава над 2 месеца.
Иван Грозев: Започвайки да правиш един подобен облик, естествено се работи и по връзката с тялото - има обработка на тази част на врата, също правихме трансформация на ушите. Но при този не е концепцията той единствено да наподобява по-млад, защото това го има и в реклами за козметика. Това не е от през вчерашния ден, тука се търсеше избрана възраст - героят би трябвало да е на 35, на 45, на 50 и така нататък Така че имахме референции за обособени възрасти.
Само една от сцените с Де Ниро лишава на Иван повече месец работа. Причината е, че фрагментът е толкоз непосредствен и с толкоз мимики и жестове, че всеки подробност е забележим.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×

Източник: petel.bg


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР