БНТАко не пресечем тази криза сега, по отношение на бизнеса,

...
БНТАко не пресечем тази криза сега, по отношение на бизнеса,
Коментари Харесай

Кристиан Вигенин: Търпението на хората се изчерпва. Много няма да си останат по къщите, защото нямат доходи

БНТ

Ако не пресечем тази рецесия в този момент, във връзка с бизнеса, в случай че не дадем късмет на хората без приходи да се почувстват спокойни, ние няма да си свършим работата, тъй като търпението на хората се изчерпва. Много от тях няма да могат да си останат по къщите, тъй като нямат приход. Това сподели в студиото на „ Панорама “ Кристиан Вигенин от Българска социалистическа партия.

Кристиан Вигенин: Като цяло поддържаме дейностите на оперативния щаб, само че въпреки всичко няма потребност за фукане от страна на министър-председателя.

Той разяснява, че сега няма парламентарен надзор, а министрите не осведомят за напредъка по повод оправянето с епидемията.

Кристиан Вигенин: Включително и през днешния ден, когато Народно събрание удостовери удължаването на изключителното състояние до 13 май не получихме информация какво е свършено досега, какво го изисква, това е неглижиране на нуждата да се осведоми обществото какво се случва. Отчетността на държавно управление е пред Народно събрание.

Депутатът от левицата сподели, че в този момент единствената алтернатива е документално да задават въпроси на министрите, а след това жителите би трябвало да търсят „ някъде на уеб страницата на Народно събрание “ сканираните отговори.

Според Вигенин поради изключителното състояние сега са лимитирани права на жители, а с помощта на настояването на Българска социалистическа партия е включен и членът на Конституцията, че има права, които не могат да бъдат нарушени.

Кристиан Вигенин сподели, че предлагането за промени в бюджета е незадоволително като обсег, а със заем от 10 милиарда лева се развързват ръцете на държавното управление за ограничения, които няма да бъдат глобени от Народното събрание.

Той добави още, че голяма част от бизнеса не приема мярката „ 60:40 “, по тази причина и няма огромен интерес към нея, ето за какво левицата ще предложи свои стопански ограничения.

Кристиан Вигенин: Не споделяме да се даде повече, споделяме да се даде по-умно. Тези стотици милиони за модернизацията на армията е разумно да бъдат отсрочени за идната година, а да бъдат ориентирани към хората, които са изгубили своя приход.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР