БНТ10-годишно момиче, пребито от баща си, е подало сигнал в

...
БНТ10-годишно момиче, пребито от баща си, е подало сигнал в
Коментари Харесай

Баща жестоко преби двете си дъщери в село Синя вода

БНТ

10-годишно момиче, пребито от татко си, е подало сигнал в кметството в разградското село Синя вода. От полицията и „ Закрила на детето " в Разград са открили, че и 6-годишната му сестра е грубо бита. Заедно с братчето им, двете девойки са настанени в приемни фамилии. Бащата е задържан и се проверява за нанесена телесна щета в изискванията на домашно принуждение.

Случката се разиграла в сряда вечерта. Бащата М. започнал да бие по-голямото дете, само че то съумяло да избяга и се скрило у съседи. Гневът му се трансферирал върху по-малката сестра. Социалните служащи в Разград споделиха, че при тях децата били доведени в доста тежко положение.
Глория Костова - шеф отдел „ Закрила на Детето " - Разград: Синини на едното дете по очите, по ръцете, с разтърсен зъб. Второто детенце с извънредно тежки синини, кръвонасядания по гърба и ръката - едната. Голямото детенце описа - на блузката й също имаше диря от обувка, и показа, че татко ѝ я е настъпвал с крайник.
Двете девойки и 3-годишното им братче са настанени в 2 приемни фамилии.
Исмаил Нинов: Момиченцата бяха доста хубави, тука идваха у нас, не знам какво е станало, бил ги е и ги е бил доста. Едното избягало нощеска и спал там, при една, при нея спало и тя сутринта е отишла и се обадила на МВР-то.
При диалога със обществените служащи майката отрекла да е жертва на домашно принуждение. Хора от Синя вода обаче описаха, че децата и преди са били измъчвани. В село Ново село, от където фамилията пристигнало преди 4-5 месеца, децата също са били следени от обществените. С тях към този момент работи психолог, само че би трябвало да мине време, преди да се реши могат ли още веднъж да бъдат върнати в фамилна среда.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР