БНТ спря излъчването на американския сериал Дързост и красота преди

...
БНТ спря излъчването на американския сериал Дързост и красота преди
Коментари Харесай

Краят на една ера: Дързост и красота няма да се излъчва повече

БНТ спря излъчването на американския сериал " Дързост и хубост " преди към месец поради ниска гледаемост и не възнамерява да го демонстрира още веднъж.
" Засега Българска национална телевизия не планува закупуването на нови епизоди от най-дългия ефирен сериал в света " Дързост и хубост ". В началото на септември 2018 година публичната телевизия възобнови излъчването му, само че наклонността за спад на зрителския интерес продължи и стана причина за неговото прекъсване след излъчени 4080 епизода ", обясниха от публичната телевизия пред " 24 часа ".
Оттам споделят, че поредицата е била много сполучлива преди всеобщото нахлуване на турски и индийски сериали, само че последният излъчен от Българска национална телевизия сезон е бил гледан приблизително от към 10 000 души на възраст сред 25 и 54 години, като образува неефективно ниски стойности на рейтинг от 0,3.
" Дързост и хубост " стартира да се излъчва по Българска национална телевизия преди повече от четвърт век – през 1996 година В навечерието на коледните празници актьорите от сериала се обърнаха със специфичен привет към феновете на българската социална телевизия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР