БНТ спечели журналистическа награда за сътрудничеството си с китайската CCTV+.

...
БНТ спечели журналистическа награда за сътрудничеството си с китайската CCTV+.
Коментари Харесай

БНТ спечели журналистическа награда за сътрудничеството си с китайската CCTV+

БНТ завоюва журналистическа премия за съдействието си с китайската CCTV+. Наградата за редактиране е плод на двегодишното съдействие в онлайн платформата www.brnalink.com. Инициатор на плана е Новинарското съдружие „ Един пояс, веднъж ". В него членуват повече от 60 медии от над 40 страни. Българска национална телевизия взе участие в плана от неговото пускане през 2017 година.


През 2019 година Новинарското съдружие „ Един пояс, веднъж " за първи път присъди награди за публицистика. Те бяха оповестени на годишното общо заседание на сдружението, което се състоя от 9 до 11 септември в Пекин.
Валери Маринова - координатор на плана в Българска национална телевизия: Тази премия е плод на близо двегодишните старания и неизменност на Българската национална телевизия, през които тя се появи като равносилен сътрудник на свои сътрудници в световен мащаб. Тя е плод на труда на всички сътрудници от дирекция " Информация " - публицисти, монтажисти, IT експерти, на сътрудниците от телевизионните центрове.
Българската национална телевизия е измежду първите носители на наградата, присъден от сътрудници от целия свят.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР