БНТ е отложила интервю на тема Булгартабак с лидера на

...
БНТ е отложила интервю на тема Булгартабак с лидера на
Коментари Харесай

БНТ отложи интервю с Христо Иванов на тема `Булгартабак`

Българска национална телевизия е отсрочила изявление на тематика " Булгартабак " с водача на " Да, България " Христо Иванов, планувано за утринния блок в четвъртък.

Това стана ясно от оповестено известие във фейсбук страницата на политическата партия:

" Току-що Българска национална телевизия анулира доказано изявление с Христо Иванов в утрешния утринен блок. Участието трябваше да бъде сред 7:30 и 8:00. Темата е ясна: Булгартабак. Щели да възобновят поканата другата седмица, тъй като излязло нещо доста незабавно, и изявлението пада. Сами съдете за мащаба на налаганата цензура и самоцензура в публичната телевизия " - разясниха от " Да, България ".

OFFNews потърси мнението на публичната телевизия. От сектор „ Връзки с обществеността и медиите “ на Българска национална телевизия дадоха отговор, че присъединяване на Христо Иванов не е анулирано, а отсрочено - заради " други по-важни тематики ". Договорено е присъединяване му " да се състои в различен, комфортен за него, ден ".

Българска национална телевизия съблюдава правилото на публицистична самостоятелност при избора на настоящи и значими тематики, разясниха още от сектор „ Връзки с обществеността и медиите “ на малкия екран.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР