БНТ > Дядото на Аксел Олеков17-годишният Аксел Олеков, който бе задържан

...
БНТ
> Дядото на Аксел Олеков17-годишният Аксел Олеков, който бе задържан
Коментари Харесай

Убиецът на Андрея учил само в първи клас, откраднал от нея 300 лв.

 БНТ > Дядото на Аксел Олеков17-годишният Аксел Олеков, който бе арестуван и направи цялостни признания за жестокото ликвидиране на 18-годишната Андреа Руменова в белослатинското село Галиче, е влезнал в къщата на момичето през отворен прозорец.

Младежът, който е престъпно проявен, е изнасилил момичето, след което я е пробол няколко пъти в региона на шията. Андреа е издъхнала за минути. Тялото й бе намерено към 8.40 часа през вчерашния ден, а няколко часа по-късно криминалистите стигнаха до Аксел и неговия братовчед Десислав и ги задържаха.

Къщата на дядото и бабата на младежите е против фамилния дом на убитата ученичка. Пред Българска национална телевизия дядото на арестувания съобщи, че той е учил единствено в първи клас, а родителите му пък са в чужбина. Криминалистите цяла нощ издирваха ножа, с който се допуска, че Андреа е била убита, ключа от вкъщи й и червен портфейл, който също е бил липсващ. По информация на братовчеда на момичето вътре е имало 300 лева, които татко й е изпратил от Англия. 

Вчера пък Аксел е бил видян да си купува облекла, маратонки и техника. След задържането му, проверяващите са претърсили дома на дядо му.

" Моят внук не е рецидивист. Не е имал връзки с Андреа. Аз го виждам, само че не живее при мене. Смятам, че е нереално това, дето го приказват ", съобщи дядото на Аксел - Олег Красимиров.

Следствените дейности със арестувания за жестокото ликвидиране не престават. Младежът е превозен в следствения арест във Враца. Срещу него към момента няма повдигнато обвиняване.

По случая е стартирано досъдебно произвеждане за съзнателно ликвидиране по изключително нечовечен метод, а на следващия ден се чака от прокуратурата да дадат конференция.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР