БНР Три нови репатриращи автомобила са доставени за дейността на общинското

...
БНР
Три нови репатриращи автомобила са доставени за дейността на общинското
Коментари Харесай

Пуснаха новите паяци по варненските улици

 БНР Три нови репатриращи автомобила са доставени за активността на общинското дружество " Паркинги и синя зона “ във Варна. Това заяви за БНР Младен Иванов – шеф на предприятието.

Така " паяците ", които подвигат погрешно паркиралите коли, стават пет. Иванов посочи, че новите платформи могат да подвигат и огромни коли. Той съобщи, че приблизително дневно се репатрират към 15 погрешно паркирали автомобила, само че се налагало " паяците " да спомагат и при разчистването на возила, които пречат при ремонта на дребните улички. 

Младен Иванов добави, че приходите от санкциите при репатрирането се употребявали най-вече за прехрана на екипите и няма облага от тази активност.  Всеки от екипите се състоял от 3 индивида, като постоянно се налагало те да работят вечер, когато доста водачи спирали безочливо на неразрешени места в града. 

Стана ясно, че всички водачи, които имат регистрация  в уеб страницата на  " Паркинги и синя зона “ във  Варна, получават sms, в случай че автомобилът им бъде репатриран, а останалите могат да се обадят на телефоните на предпирятието, оповестени в уеб страницата му.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР