БНРСнимка: PexelsКметът на Лондон Садик Хан заяви в понеделник, че

...
БНРСнимка: PexelsКметът на Лондон Садик Хан заяви в понеделник, че
Коментари Харесай

Лондон вероятно ще затегне противоепидемичните мерки

БНР

Снимка: Pexels

Кметът на Лондон Садик Хан съобщи в понеделник, че в английската столица евентуално ще бъдат вкара спомагателни ограничения в опит да спре разпространяването на ковид.

По-рано през днешния ден той се срещна с специалисти по публичното здраве и ръководителите на градския съвет, " с цел да се спогодят за нов проект за Лондон ".

" Ние взаимно ще желаяме от държавното управление да приложи този проект допустимо най-скоро и аз ще го обсъдя с премиера на следващия ден сутринта ", акцентира той, добавяйки, че пандемията напредва с " ускоряваща се скорост " заради " несигурността " породени от неналичието на проби за Covid-19.

По-рано английските медии оповестиха, че министър председателят на Обединеното кралство Борис Джонсън е подготвен да разгласи нови ограничения за блокиране на най-засегнатите райони на страната, в които могат да бъдат изцяло затворени кръчмите, питейните заведения и заведенията за хранене.

Джонсън ще ръководи във вторник незабавната среща на COBRA преди вероятно известие за идващите стъпки в битката на Англия против пандемията.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР