БНРСнимка: БулфотоСедмица преди провеждането на 50-ия си конгрес, Националният съвет

...
БНРСнимка: БулфотоСедмица преди провеждането на 50-ия си конгрес, Националният съвет
Коментари Харесай

Националният съвет на БСП се събира на заседание

БНР

Снимка: Булфото

Седмица преди провеждането на 50-ия си конгрес, Националният съвет на Българска социалистическа партия се събира на постоянно съвещание. 

 

Заседанието ще стартира с доклад за активността на Централната комисия за осъществяване на вътрешнопартийния избор за ръководител на Българска социалистическа партия. Ще бъдат признати документите за празник на 50-и конгрес на социалистите, който ще се организира на 26-и септември тази година. Очаква се да  бъде направен  и доклада на Националния съвет на Българска социалистическа партия, както и доклад на парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България ". 

В дневният ред на съвещанието е доклада на депутатите и в европейският парламент. Очаква се Националният съвет да одобри и резолюция против деянията и настъплението на неофашизма и неонацизма в Европа. 

Ще бъде разисквана и политическа декларация на 50-ия конгрес на Българска социалистическа партия за развиването на партията, както и целите на нейната политика.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР