БНРРъководителят на Националната аеронавска и космическа администрация (НАСА) Джим Брайдънстайн

...
БНРРъководителят на Националната аеронавска и космическа администрация (НАСА) Джим Брайдънстайн
Коментари Харесай

Ръководителят на НАСА: Хора ще пътуват до лунната орбита през 2022 година

БНР

Ръководителят на Националната аеронавска и галактическа администрация (НАСА) Джим Брайдънстайн съобщи в четвъртък, че хора ще бъдат изпратени до лунната орбита през 2022-а година.

Говорейки онлайн по малкия екран на НАСА, той също по този начин разгласи, че Съединените щати ще започват план " Портал ", който ще бъде подготвен за кацане на Луната през 2024-а година.

Джим Брайдънстайн добави, че Съединени американски щати желаят да реализират " стабилно " решение, което ще разреши извличането на метали от повърхността на Луната. Ръководителят на НАСА показа и галактически софтуерни джаджи, които ще дадат опция за по-нататъшно изследване на спътника на Земята, добавяйки, че Съединени американски щати желаят да обезпечат своето място в разрастващата се промишленост.

Според админа на НАСА, Съединени американски щати желаят да се трансфорат във водеща мощ в проучването и " определянето на стандарти за Луната ", като в същото време останат отворени за евентуални интернационалните партньорства и съдействие.

Междувременно представянето при тези планове за Луната ще бъде употребявано за тестване на въздействието на човешкото наличие в Космоса и може да се окаже потребно за по-нататъшни проучвателни интервенции на Марс.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР