БНРИмигранти, които са получили една година или повече затвор в

...
БНРИмигранти, които са получили една година или повече затвор в
Коментари Харесай

Нова схема на британското правителство позволява по-лесно депортиране

БНР

Имигранти, които са получили една година или повече затвор в Обединеното кралство, ще бъдат обект на депортиране според новите имиграционни правила.

Подробностите от новата имиграционна скица на английското държавно управление бяха оповестени в понеделник от министъра на вътрешните работи Прити Пател, само че едвам в този момент специалистите откриват основни промени, които могат съществено да обиден европейските жители от януари следващата година.

Официалните документи удостоверяват желанията на държавното управление да отхвърля достъп до Обединеното кралство на тези, които имат присъди от най-малко 12 месеца и да може да депортират всеки пребиваващ в Обединеното кралство, който е наказан на година или повече затвор. Промяната значи, че от началото на годината нарушителите от Европейски Съюз ще бъдат третирани по същия метод както тези от останалия свят.

Според досегашните правила за депортиране на чужденци това може да става единствено, в случай че те съставляват опасност за Обединеното кралство и всеки случай се преглежда подробно и поотделно, само че в този момент разпоредбите са изменени по този начин, че под ударите на закона попаднат даже джебчиите и крадците в магазините.

В новия документ е записано: " Твърд и пореден метод за използване на наредбите за престъпността, включващ отвод на достъп до страната, разрешение за престояване във Англия, депортиране и ескрадиране на жители от Европейски Съюз и отвън Европейски Съюз, ще бъде следван в границите на новата точкова система ".

Промените обаче разтревожиха критиците на новата скица, които съзират в нея елементарен метод за управляващите да не позволяват и респективно да депортират безпроблемнно европейци след Брекзит.

Адвокат Колин Йео, експерт по въпроси на имиграцията, е представен от вестник " Индипендънт " да споделя, че смяната за депортиране визира даже жители на Европейски Съюз, родени във Англия или пристигнали като дребни деца, които по някаква причина не са получили английско поданство.

Колин Йео добавя, че е добре известна практиката на Министерството на вътрешните работи да преследва европейски жители и да депортира множеството от тях като постоянно заобикаля европейските закони, които би трябвало да съблюдава най-малко до края на преходния интервал. Ето за какво след 1 януари, когато ще бъде прекратено свободното придвижване на хора с Европейски Съюз и влезе в действие новият закон за имиграцията, Колин Йео чака броят на депортираните европейци да нарастне. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР