БНР Два дни допълнително - понеделник и вторник, ще бъдат отпуснати

...
БНР
Два дни допълнително - понеделник и вторник, ще бъдат отпуснати
Коментари Харесай

Вижте къде ще има КПП-та във Варна

 БНР Два дни в допълнение - понеделник и вторник, ще бъдат отпуснати за издаването на служебни бележки от работодатели на техните чиновници за влизане и излизане от регионалните градове. Това излиза наяве от питане на Радио Варна до Охранителна полиция.

Припомням, че от среднощ през днешния ден - 21 март, междуградските пътувания в България са лимитирани, а на входовете на регионалните центрове има контролно-пропускателни пунктове и полицията ще пропуща хора единствено при необходимост - здравословни аргументи, по работа или с цел да се завърнат вкъщи. Причината за излизане от градовете ще се удостоверява със служебна записка от шеф, медицински документ или документ за идентичност

В служебната записка би трябвало да е посочена повода за овакантяване на регионалния град и времеви период.

Допълнителните два дни се отпускат поради късния час за влизане в действие на заповедта за КПП-та на входа и изхода на регионалните градове.

КПП-та няма да лимитират живущите в селищните формирания края Варна, разясняват още от Охранителна полиция. Става въпрос за хора, които непрекъснато или краткотрайно живеят в посока регионите преди и към Златни пясъци, местностите към Аспарухово, Владиславово и др.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР