БНР Десетки вече се събират в парк Росенец, предава БНР. Там

...
БНР
Десетки вече се събират в парк Росенец, предава БНР. Там
Коментари Харесай

Десетки вече се събират в парк Росенец

 БНР Десетки към този момент се събират в парк " Росенец ", предава БНР. Там след 11 часа би трябвало да се състои всеобщо вървене на охраняемия плаж до почивния комплекс, обвързван с почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган.

Повод за самодейността е случаят, при който някогашният министър на правораздаването Христо Иванов и двама представители на партията " Да, България “ не бяха позволени до морския бряг от чиновници на НСО, които охраняват региона.

По-рано Ивайло Мирчев от " Да, България " показа, че десетки са поръчките за присъединяване в проведеното всеобщо вървене до охраняемия плаж. " Със сигурност имаме удостоверение за най-малко 30 лодки, моторни яхти, джетове и каяци, 2-3 корабчета с по 25-30 индивида. Ще тръгнат от Бургас, Созопол, кой откъдето реши. Има стотици поръчки за коли. За рейсове знаем за проведени пътувания от младежките структури на Движение за права и свободи. "

Припомняме, че бариерата на " Росенец " към този момент е отстранена. Достъпът до брега обаче още веднъж не е вероятен, защото 300 метра по-надолу е сложена ограда с надпис " Частен парцел ". Кадрите са направени от бургазлията Митко Иванов. Според очевидци, концепцията е обектът да наподобява като строителен.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР