БНРБулфотоГригор Димитров ще започне на турнира по тенис от сериите

...
БНРБулфотоГригор Димитров ще започне на турнира по тенис от сериите
Коментари Харесай

Григор Димитров започва срещу италианец в Рим

БНР

Булфото

Григор Димитров ще стартира на шампионата по тенис от сериите Мастърс в Рим против представителя на домакините Джанлука Маджер. Маджер е на 25 години, играе в професионалния тур от 2013-а година, сега е на 80-о място в международната класация. Все още няма купа от АТР, само че има няколко от сериите Чалънджър и Фючърс. На Голям шлем е взел участие единствено един път в главната скица, което се случи тази година на Ю Ес Оупън и отпадна в първия кръг. При победа над относително скромния си противник, Димитров във втория кръг ще се изправи против спечелилия от двойката Йошихито Нишиока (Япония) и Миомир Кечманович (Сърбия).

На старта в горната част на схемата Новак Джокович (Сърбия), Стан Вавринка (Швейцария), Гаел Монфис (Франция) почиват в първия кръг.  В долната част на решетката на шампионата Рафаел Надал (Испания), който е номер 2, почива на старта, а във втория кръг ще се срещне със сънародника си Пабло Кареньо Буста. Там са също канадецът Милош Раонич, както и Стефанос Циципас (Гърция).

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР