БНРБулфотоГригор Димитров ще играе срещу Денис Шаповалов в битка за

...
БНРБулфотоГригор Димитров ще играе срещу Денис Шаповалов в битка за
Коментари Харесай

Григор Димитров излиза в последен мач на „Пиетранджели“

БНР

Булфото

Григор Димитров ще играе против Денис Шаповалов в борба за място на полуфиналите на Мастърса в Рим. Мачът сред българина и канадеца е през днешния ден след  19:00 ч. българско време. Бившият №3 и 14-ият в света закриват програмата на корт „ Пиетранджели “.

В общия баланс сред двамата първата ни ракета води с 2:0 триумфа. През 2016 Григор надигра съперника си с 6-4 6-3 на Мастърса в Канада, а тази акция го надигра в Ротердам с 6-3 7-6(3). В Нидерландия потвърди, че стилът на Шаповалов може да се дефинира като комфортен за него, само че младият канадец разви играта си още повече и показва това на US Open, където се класира на четвъртфиналите.

Първо там излизат Матео Беретини и Каспър Рууд, по-късно уредниците са планували две срещи от женската стратегия. Първата от тях е Виктория Азаренка против Гарбине Мугуруса, а в последния дуел на корта ще гледаме Григор и Шаповалов.

Новак Джокович излиза на централния корт не преди 15:30 против Доминик Кьопфер, а преди този момент там в деяние е Симона Халеп против Юлия Путинцева

Вижте цялостната програма 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР