БНРБританският министър на здравеопазването Мат Ханкок обяви, че намеренията на

...
БНРБританският министър на здравеопазването Мат Ханкок обяви, че намеренията на
Коментари Харесай

Великобритания с план да се правят по 100 000 теста за коронавирус на ден

БНР

Британският министър на опазването на здравето Мат Ханкок разгласи, че желанията на държавното управление са до края на април да се вършат по 100 000 теста на ден за ковид. Незабавно обаче последваха рецензии, че държавното управление се надява да излезе от карантината посредством потреблението на неверна тактика. Жертвите на Ковид-19 в Обединеното кралство са съвсем 3 000.

Мат Ханкок, преди малко възобновен след самоизолация, създаде вест с упоритостта за 100 000 теста на ден до края на месеца, в случай, че сега се вършат едвам към 12 000 теста на ден. Той разгласи проект от пет точки за реализацията на плана. Правителството ще обмисли и издаване на „ документи за имунитет “, за тези, които са се възстановили от болестта. Даунинг стрийт обаче ще би трябвало да дава отговор на сложни въпроси, тъй като мнозина считат за доста противоречиви плануваните проби за антитела, за които няма гаранция, че са ефикасни.

Бавните темпове на увеличение на тестването изнервиха както политиците, по този начин и хората. Бивш министър от Консервативната партия, подкрепил Борис Джонсън в конкуренцията за лидерския пост, поискал анонимност, е представен от „ Гардиън “ да споделя, че доста съпартийци са разтревожени, че публичното въодушевление може внезапно да се промени и настрои против държавното управление, в случай че хората и след Великденските празници останат по домовете си и няма прогрес с тестването.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа по
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР