БНРЩе бъде отпусната еднократна помощ в размер на 375 лева

...
БНРЩе бъде отпусната еднократна помощ в размер на 375 лева
Коментари Харесай

На живо от Министерски съвет: Еднократна помощ от 375 лв. за родителите в неплатен отпуск

БНР

" Ще бъде отпусната еднократна помощ в размер на 375 лв. за родителите, които употребяват неплатен отпуск. Помощта ще се отпуска, когато двамата родители или самотният родител употребява неплатен отпуск минимум 20 работни дни заради неспособност за обезпечаване на отдалечена работа, когато не получават други обществени помощи, когато са изчерпили опцията за заплатен отпуск ". Това съобщи на брифинг в Министерския съвет министърът на труда и обществената политика Деница Сачева. Тя уточни, че са отделени 20 милиона лв. за това.



По думите ѝ още идната седмица ще бъде налична помощта, най-късно от вторник (14 април) ще може да се кандидатства по тази мярка.

В конференцията вземат участие и  премиерът Бойко Борисов., вицепремиерът Томислав Дончев, министърът на финансите Владислав Горанов и министърът на труда и обществената политика Деница Сачева. 

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР