BNI България е сред основните партньори на Първите годишни награди

...
BNI България е сред основните партньори на Първите годишни награди
Коментари Харесай

Трима от членовете на BNI сред призьорите в Първите годишни награди за Employer Branding

BNI България е измежду главните сътрудници на Първите годишни награди на b2b Media за достижения в региона на построяването и одобряването имиджа и известността на работодателския бранд. Общо 13 компании сграбчиха оценките по време на публична гала в Новотел София.Призьорите бяха избрани в наличието на експерти, публични посетители, медии и жури. Член на журито бе и националният шеф на BNI – Светлана Проданова.

Софтуерът за администриране на контракти и разноски contro.bg бе отличен в категорията HR Technology of the Year. Тренингът „ Виртуоз в продажбите “ получи премия в категорията Excellence in Coaching, а организацията за недвижими парцели Primo+ си потегли с две награди – за Excellence in Office Space и Employer Branding Network.

Усещането, което чиновниците получават в работна среда, основава успеваемост и надеждно осъществяване на всички планове. Това е и ясната визия на водачите на пазара – привличането на експерти с висока подготовка зависи от предлагането на успеваемост и нововъведения, а зад тях стои Branding Network екипът. Днес в развиването на фирмите от ден на ден се подчертава върху брандинга на работодателите на международно равнище. Това е главната задача на инициираната от The Blueprint специфична категория - Employer Branding Network. Философията, че същинските посланици на марката са чиновниците и обществата, които те основават, е и основополагаща в самата капиталова компания – също член на българския клон на интернационалната организация за бизнес посредством рекомендации.

Изграждането на сполучливи взаимоотношения, както и популяризирането на нетуъркинг културата са измежду полезностите на BNI, избрана от FORBES за една от петте нетуъркинг международни организации за развиване на бизнеса. В България до 1 януари 2018 година в организацията членуват 130 бизнесмени и представители на разнообразни бизнес области, има 4 настоящи и 6 в развой на създаване сдружения в 4 български града. Общият бизнес, генериран от рекомендации в сдруженията от декември 2015 година до момента, е над 4 млн. лева

Сред сътрудниците на събитието бяха винарната Georgievi Bros, кетъринг компанията за здравословна храна Vdahnovenia Natural Shop и информационната организация 3CON – членове на BNI България.

Наградата за “Най-добър шеф на годината - Employer of the Year” завоюва Пощенска банка, за Employer Brand Leader беше оповестена Съдърланд Глобъл Сървисиз България, а ДМ България завоюва оценката за Employer Branding Idea. На-добри в категорията Employer Branding Innovation се оказаха V+O Communication, а първото място за Employer Branding PR акция сграбчиха Сиксти Кей.

Журито дефинира като номер 1 Employer Branding Video на Уникредит Булбанк, а най-харесаният план за Employer Branding се оказа този на Gemseek Group. Имотека се отличиха измежду съперниците си с иновация в ръководството на гениите и заеха първото място в категорията Innovation in Talent Management. BILLA България завоюва наградата за HR Strategy of the Year. Наксекс Технолоджикъл Дивелъпмънт взеха премията за учебен план, а Progress се отличиха в категорията Excellence in Coaching.

Пълният лист на наградените компании може да видите тук >>>
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР