BMW спокойно може да увеличи печалбата и производствения си капацитет

...
BMW спокойно може да увеличи печалбата и производствения си капацитет
Коментари Харесай

Съветват BMW да купи Jaguar Land Rover

BMW умерено може да усили облагата и индустриалния си потенциал надлежно с 20% и 25% в случай че закупи Jaguar Land Rover от Tata, считат аналитици от изследователската компания Sanford C. Bernstein. Според тях немския тръст разполага с остатък от капитали и прелива от пари, поради което към този момент се сблъсква със спад в растежа и асортимента, оповестява Autonews Europe.

Jaguar Land Rover изпитва съществени проблеми както в действен, по този начин и във финансов проект. От Sanford C. Bernstein са на мнение, че единственото избавление за английския производител е прекосяването под крилото на по-голям сътрудник. Индийците трябвало да преглътнат гордостта си и да продадат JLR, а в BMW не бивало да бъдат толкоз консервативни.

Катастрофалните финансови индикатори на Jaguar Land Rover се свързват не на последно място с Брекзит, което предвещава задълбочаване на рецесията. Миналата година английската компания регистрира рекордни загуби в размер на €3.6 милиарда От началото на 2019-а пък все по-усилено се приказва, че Tata Group търси покупател за JLR.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР