BMW ще представи своя нов модел 2-Series Gran Coupe малко

...
BMW ще представи своя нов модел 2-Series Gran Coupe малко
Коментари Харесай

BMW 2-Series Gran Coupe - новата двойка на BMW

BMW ще показа своя нов модел 2-Series Gran Coupe малко по-късно денем, оповестяват от компанията. На процедура моделът съставлява четириврат седан с невисок контур, който ще има за цел да се конкурира с компактните премиум модели, които Mercedes и Audi продават от години.

На последните публични тийзър изображения се вижда много нападателната решетка на модела, която издава, че най-вероятно гледаме топ версията M235i. Тя ще бъде баварският отговор на Mercedes CLA 35 и Audi S3 Sedan и ще се задвижва от 2.0-литров турбо бензинов мотор с мощ 302 к.с. и 450 Нм оптимален въртящ миг.

Системата за двойно задвижване на колелата xDrive ще се предлага общоприетоо в композиция с 8-степенната автоматизирана трансмисия, а динамичните характерности ще са идентични с тези на познатата версия хечбек. Ускорението от 0 до 100 км/ч ще лишава 4.8 секунди, а оптималната скорост ще бъде лимитирана по електронен път на 250 км/ч.

Основният позитив на 2-Series Gran Coupe ще бъде по-елегантната задница спрямо хечбека, а от последните фотоси виждаме необятни стопове, внимателен спойлер на задния похлупак, както и комплект вентилационни отвори в двата края на задната ризница.

Моделът ще дебютира пред аудитория през втората половина на декември на автомобилното ревю в Лос Анджелис. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР