BMW разпростарни нови подробности за изцяло новото си и първо рода

...
BMW разпростарни нови подробности за
изцяло новото си и първо рода
Коментари Харесай

Електрическото BMW i4 идва с 530 конски сили и 600 километра автономност

BMW разпростарни нови детайлности за изцяло новото си и първо рода си изцяло електрическо пазарно предложение i4, което ще забележим на пазара през 2021 година.

Основната специфичност на BMW i4 е тази, че подобно на напълно електроческите iX3 и , които ще бъдат лансирани през идната година, колата ще бъде оборудвана с пето поколение задвижваща система BMW eDrive.

BMW i4 дава обещание да предложи на бъдещите си собственици динамично пътно държание, върхови технологии, материали и изработка и не на последно място изцяло електрическа задвижваща система, която да отговори на настоящите и бъдещи потребителски условия.

За задачата, при iX3, iNEXT и при i4, от BMW залагат на настройка с електромотор, който е в състояние да предложи мощ от към 530 конски сили и батериен блок с капацитет от към 80 kWh. Според първоначалната информация, това ще разреши на i4 да предложи свободен пробег от към 600 километра, опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за към 4 секунди и максимална скорост на придвижване от над 200 км/ч.



Производството на BMW i4 се чака да започне през 2021 година в завода на BMW Group в Мюнхен, като поетапно ще стане разполагаем за закупуване на обособените пазари на гиганта.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР