BMW разкри първите подробности за новото- седмо, поколение на хитовия си

...
BMW разкри първите подробности за новото-
седмо, поколение на хитовия си
Коментари Харесай

Новото BMW 3 Series Sedan с тестове на Нюрбургринг

BMW разкри първите детайлности за новото- седмо, потомство на хитовия си модел 3 Series Sedan, който е минал следващите си тестове, този път на именитата писта Нюрбургринг Нордшлайфе.

От BMW разясняват, че тестванията на Нюрбургринг се употребяват за инспекция на издръжливостта на колите, като в продължителен интервал от време се наблюдава работата на задвижващата система и окачването. От компанията споделят, че за маскираните представители на новата генерация на третата серия тестванията са били допълнително усложнени и по-обстойни.

BMW разкрива и първите детайлности за новото потомство на 3 Series Sedan- центърът на тежестта на автомобила е със сантиметър по-близо до земята в съпоставяне с актуалната генерация на модела, разпределението на тежестите е 50:50 предна/задна ос, а общото тегло на колата е понижено с до 55 кг.

Сериозен акцент при новото BMW 3 Series ще бъде съществено ревизираният четирицилиндров бензинов мотор, който ще се трансформира в най-мощното четирицилиндрово “сърце ” вграждано някога в сериен автомобил на марката. В същото време, от баварската компания обещават с 5% по-добра горивна икономичност, което ще бъде реалност и в резултат на консолидираното на допълнително оптимизираната осемстепенна роботизирана предавателна кутия Steptronic.

Новата тройка на BMW ще стъпи на пазара и с уникално за марката общоприетоо за всички нейни версии адаптивно окачване, което обещава нараснал комфорт на пътя благодарение на функционалността си за активно “гасене ” на съмненията при преминаване на дупки и неравности на пътя, както и съмненията на купето в завой.

Новото потомство на BMW 3 Series ще се предлага и с M спортно окачване, което снижава колата към пътя със сантиметър, и идва в композиция с 18-цолови алуминиеви джанти и системата Variable Sports Steering.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР