BMW представя новия модел на основателя на иновативния и експресивен

...
BMW представя новия модел на основателя на иновативния и експресивен
Коментари Харесай

BMW представи третото поколение на X6

BMW показва новия модел на създателя на новаторския и изразителен сегмент на Sports Activity Coupe (SAC) колите. Третото потомство на BMW X6 акцентира самоувереното си лъчение с акуратен и извънреден дизайнерски език. Напредничавата техника на задвижването и окачването с композиция с множеството нововъведения обезпечават спортно и в това време първокласно преживяване при шофиране. Също като своя предходник новото BMW X6 ще се създава в завода в Спартанбърг, Съединени американски щати. Въвеждането на пазара започва през ноември 2019 година.

Динамично издължените пропорции още по-силно акцентират спортния дух

В съпоставяне с предходния модел размерите на новото BMW X6 са увеличени с 26 до 4 935 мм на дължина и с 15 до 2 004 мм на ширина. Височината е понижена с 6 до 1 696 мм и автомобилът показва динамично издължени пропорции в комбиниране с изключително мощно лъчение. Междуосието е удължено с 42 до 2 975 мм.



Голямата, оградена с обща рамка BMW бъбрековидна радиаторна решетка е най-яркият детайл в предната част на автомобила. На външните си ръбове до фаровете бъбрековидната радиаторна решетка на BMW е с присъщ ъгъл. Като алтернатива за новото BMW X6 се предлага осветена бъбрековидна радиаторна решетка на BMW, която слага извънреден акцент във външното оформление на автомобила. Осветлението се задейства при отключване и заключване на автомобила. Освен това лидерът може ръчно да включва и изключва осветлението на бъбрековидната радиаторна решетка на BMW. Светлинната функционалност е разполагаем и по време на шофиране.



При опционалните BMW Лазерни светлини с Адаптивни LED фарове усъвършенства функционалностите на дългите светлини. По този метод обсегът на незаслепяващите дълги светлини се усилва до към 500 метра. BMW Лазерните светлини се разпознават по сините, Х-образни детайли навътре в присъщите двойни фарове. Профилът на новото BMW X6 е доминиран от типичните за BMW пропорции, прецизната странична линия и динамичната линия на покрива. 19-инчовите алуминиеви джанти са серийни. Като алтернатива се оферират други разновидности с размери от 20 до 22 инча. Моделите BMW X6 M50i и BMW X6 M50d серийно се оборудват с 21-инчови алуминиеви джанти. При въвеждането на пазара на новото BMW X6 като опция на серийния вид ще се оферират и линиите xLine и M Спорт. И двете линии са оборудвани с самостоятелни дизайнерски детайли.



Интериор: състезателен дух в извънредна атмосфера

Дизайнът на кокпита с ново разположение и оформление на детайлите за ръководство е въплъщение на напредничавата, нова интерпретация на типичната за BMW ориентировка към лидера. Новото BMW X6 серийно се оборудва с кожена тапицерия Vernasca. Облегалките на задните седалки серийно са разграничени и сгъваеми в съответствие 40:20:40. По този метод вместимостта на багажника се усилва от 580 до 1 530 литра. Част от акцентите на опционалното съоръжение са мултифункционалните предни седалки с масажна функционалност, четиризоновата автоматизирана климатична апаратура, темперираните поставки за чаши, кристалните приложения за подбрани детайли за ръководство, панорамният стъклен покрив Sky Lounge, пакетът Ambient Air за ароматизация на интериора, както и озвучителната система Bowers & Wilkins Diamond+ 3D Surround Sound.



Четири мощни мотора и два M модела при въвеждането на пазара

Гамата от мотори, която ще се предлага при въвеждането на пазара на новото BMW X6, включва два бензинови и два дизелови елемента от най-ново потомство. BMW X6 M50i е BMW M модел на върха на моделната гама с новоразработен V8 бензинов мотор с мощ 390 кВт/ 530 кс. BMW X6 M50d се задвижва от редови шестцилиндров дизелов мотор с четири турбокомпресора и мощ 294 кВт/ 400 кс. BMW X6 xDrive40i се задвижва от редови шестцилиндров бензинов мотор с мощ 250 кВт/ 340 кс, а BMW X6 xDrive30d – от редови шестцилиндров дизелов мотор със 195 кВт/265 кс. Всички разновидности на новото BMW X6 дават отговор на условията на нормата за нездравословни излъчвания EU6d-TEMP.



Серийната при двата M модела М Спортна изпускателна система се предлага като алтернатива за другите версии на BMW X6, както и като част от М Спортния пакет. Всички модели серийно се оборудват с осемстепенна трансмисия Steptronic. Интелигентното задвижване на четирите колела на новото BMW X6 обезпечава оптимално сцепление, пъргавост и непоклатимост на пътя. Най-новото потомство на системата BMW xDrive още по-прецизно и бързо обезпечава гъвкаво и съобразено със обстановката на пътя систематизиране на мощността сред предните и задните колела. При тези обстановки на пътя, които не изискват задвижване на четирите колела, за повишение на успеваемостта мощността може да бъде ориентирана напълно към задните колела. Освен това при изключително динамични обстановки на пътя системата xDrive също подава по-висока мощ към задните колела. Спортните характерности се покачват и в композиция с предлагания за модела М Спорт и с опционалния xOffroad пакет следен блокаж на диференциала на задната ос.



По-висок състезателен дух, комфорт и офроуд благоприятни условия с помощта на оптимално настроените системи за надзор на окачването

С предното си окачване с два двойни напречни носача и петраменната структура откъм гърба окачването на новото BMW X6 предлага идеалните предпоставки за динамичност и комфорт на возене на пътя, както и решително сцепление по нестабилни терени. Серийното съоръжение включва Динамичен надзор на амортисьорите. Адаптивното М окачване Professional с дейна стабилизация против килване и Интегралното интензивно кормилно ръководство обезпечават изключително динамично и пъргаво държание на пътя. Новото BMW X6 се предлага и с въздушно окачване на предната и задната ос в това число автоматизирано контролиране на равнището. С натискане на бутон в кокпита височината на каросерията може да се трансформира, като оптималният диапазон е 80 мм. Офроуд-пакетът се предлага като алтернатива за всички разновидности на модела като се изключи BMW X6 M50i и BMW X6 M50d. На разположение са четири режима за шофиране по сняг, пясък, трошляк и скали. С натискане на бутон могат да бъдат задействани оптималните настройки на височината на каросерията, на системата xDrive, на характерностите на педала на газта, на ръководството на трансмисията и на намесите на системата за надзор на стабилността DSC.



Иновативни асистиращи системи с нови функционалности

Новото BMW X6 серийно се оборудва с Контрол на скоростта със спирачна функционалност, както и с Предупреждение за конфликт и за пешеходци със спирачна функционалност при градски условия, което към този момент реагира и на велосипедисти. Като алтернатива се предлага Активен надзор на скоростта с функционалност Stop&Go. Опционален при новото BMW X6 и Асистентът за шофиране Professional. Този повсеместен пакет за сигурност и комфорт с изключение на Асистент за завиване и водене в лентата включва и Асистент за тапи, както и Асистент за поддържане на лентата с дейна отбрана против непряк удар. Освен това Асистентът за шофиране Professional включва и Помощ при отбягване на трудности и Предупреждение да удар в задната част, за преимущество и за придвижване в неправилна посока. Освен това този пакет включва и Предупреждение за напречен трафик, Предупреждение за промяна на лентата и Асистент за спешно прекъсване. Следващата стъпка по пътя към автоматизираното шофиране се маркира от новаторския Асистент за придвижване на заден ход, който подкрепя лидера при излизане от паркоместа и маневриране в тесни пространства.

BMW Intelligent Personal Assistant подкрепя лидера

BMW Live Cockpit Professional на новото BMW X6 комбинира нова Infotainment идея с най-високо равнище на съгласуваност. Той включва арматурно табло с висока разграничителна дарба и надзорен екран, всеки от тях с диагонал 12,3 инча. Освен това новото BMW X6 е оборудвано и с BMW Intelligent Personal Assistant. Това е образован, цифров сателит, към който можете да се обръщате с " Hey BMW ". Уникална спрямо другите цифрови асистенти е опцията лидерът да му даде лично име. С BMW Intelligent Personal Assistant на борда постоянно участва същински експерт от BMW. Той може да изясни доста функционалности на автомобила, да обезпечи настояща информация и да подкрепя лидера. С помощта на постоянните актуализации, които се конфигурират изцяло автоматизирано посредством Remote Software Upgrade на смарт телефона и автомобила, непрекъснато се прибавят нови функционалности и благоприятни условия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР