BMW представи фейслифта на най-големия модел в своята гама –

...
BMW представи фейслифта на най-големия модел в своята гама –
Коментари Харесай

BMW представи новото X7, какви са промените?

BMW показа фейслифта на най-големия модел в своята гама – X7. Луксозният кросоувър идва с актуализирана предница, която ни демонстрира новия дизайнерски език на марката, който чакаме да се придвижи и при останалите модели от висок клас, в това число 7 Series и електрическата ѝ версия. Разделените на две светлини дебютираха с концепта XM през миналата година, а новото Х7 е първата серийна кола на марката при която те са показани.
`BMW

В горната част са сложени дневните светлини, до момента в който под тях в различен панел са разпределени главните LED светлини. От BMW споделят, че това е направено, с цел да се подчертае стойката на модела. Под светлините виждаме отвори за въздух, а според от конфигурацията със или без M пакет, бронята получава друга визия.
`BMW

Новости има и в стоповете, които получават нова графика, както и в долната част на бронята. За първи път от BMW оферират 23-цолови джанти на сериен модел, като те несъмнено са надградена версия на общоприетите 21-цолови и 22-цолови джанти.Всеки който поръча до края на годината може да получи и специфичната BMW M емблема по случай 50-годишнината на спортната дивизия.
`BMW

Освен екстериора, промени има и в интериора. Там са ситуирани два екрана с диагонал от 12.3 инча за този пред лидера и 14.9 инча за този в централната част. Те са част от новата iDrive 8 система на марката, която ни е позната от обновеното Х3 и iX.
`BMW

Старият комутатор на 8-степенната трансмисия е сменен от дребен комутатор, още веднъж с опция за направа от кристал, който придава доста по-изчистена визия на интериора. Всички равнища на съоръжение получават въздушно окачване, а при М моделите то е със специфична конфигурация от спортната дивизия на марката.
`BMW

Клиентите ще имат избор сред три мотора, в това число един дизелов. Това са познатият ни 3.0-литров бензинов шестак с мощ от 380 конски сили и оптимален въртящ миг от 540 нютон метра. По-големият бензинов мотор е 4.4-литров осмак с мощ от 530 конски сили и оптимален въртящ миг от 750 нютон метра.
`BMW

За почитателите на дизела се предлага и осъществяване 40d, което комбинира 3.0-литров дизелов мотор с 48-волтов запалител генератор, сходно на този при бензиновите мотори. Тук мощността е 352 конски сили, а оптималният въртящ миг е 720 нютон метра.
`BMW

Съвсем скоро се чака от Alpina да показват своя прочит на новото Х7, като за задачата употребяват кола с 4.4-литровия мотор и мощ от 639 конски сили. Според предварителните данни, това ще помогне на големия всъдеход да форсира до 100км/ч в границите на 4 секунди.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР