BMW показа ново приложение, което е достъпно за ползвателите на

...
BMW показа ново приложение, което е достъпно за ползвателите на
Коментари Харесай

BMW показа ново приложение за смартфон

BMW сподели ново приложение, което е налично за ползвателите на iOS и Android устройства. “My BMW” заменя остарялото “Connected drive”, като споделя и усъвършенства някои от неговите функционалности.



Чрез новото приложение може да свържете смарт телефона с автомобила си, като по този начин да получавате друга информация по отношение на статуса на транспортното средство или пък да настройвате климатичната система със подобаващ таймер. Друга функционалност ще разрешава задаване на маршрут през навигацията през телефона, като той автоматизирано ще бъде прехвърлян на екрана на автомобила, когато двете са свързани.



За ползвателите на Iphone, ще има и още една спомагателна функционалност, която разрешава потреблението на смарт телефона вместо ключ. Това значи, че можете да отключвате и заключвате автомобила си от разстояние, единствено благодарение на „ ябълково “ устройство. Друга от новостите взима облик от камерите на автомобила и демонстрира онлайн какво се случва към него.



Както споменахме, приложението ще е налично за двете най-известни операционни системи, като от BMW оповестяват, че то ще е налично за всички на 12 април, а остарялото приложение ще бъде изкарано от приложимост през това лято.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР