BMW Panoramic Vision - новият head-up дисплей по цялата ширина

...
BMW Panoramic Vision - новият head-up дисплей по цялата ширина
Коментари Харесай

BMW превръща предното стъкло в голям дисплей след година и половина

BMW Panoramic Vision - новият head-up екран по цялата широчина на предното стъкло ще бъде в серийно произвеждане през 2025 г. 

Новият BMW head-up екран, който се споделя BMW Panoramic Vision, влиза в произвеждане с първите електрически модели на баварците, които ще се вършат на обособена платформа след година и половина. Тази платформа ще сложи нови стандарти в цифровизацията, устойчивостта и дизайна на електрическите коли. Новият хедъп екран, стърчащ по цялата широчина на предното стъкло, основава неповторима повърхнина за взаимоотношение и информация за всички пасажери.

Франк Вебер, член на борда за развиване на BMW, разказва главните преимущества на този революционен нов head-up екран по следния метод: " Предното стъкло се трансформира в един огромен екран, отваряйки изцяло нови благоприятни условия за дизайн на нашите коли. Водачът самичък взема решение коя информация желае да демонстрира в личното си зрително поле или всички пасажери да виждат цялото наличие. Революционната проекция и доста по-ясно структурираният кокпит дават впечатляващо ново чувство за шир и шофиране. Издигаме нашия потвърден девиз „ очи на пътя – ръце на кормилото “ на ново равнище. "

За първи път новаторската прожекционна технология разрешава забележими екрани по цялата широчина на предното стъкло за всички пасажери. BMW Panoramic Vision демонстрира информация, която е подобаваща за лидера и пасажерите с по-висок интензитет на светлината и контрастност върху мрачно покритие в долния завършек на предното стъкло.

Това основава извънредно внезапно изображение, което постоянно се вижда по цялата широчина на предното стъкло. Информацията, обвързвана със обстановката на шофиране, постоянно е налична на точното място в точното време.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР