BMW оповести, че до края на 2022 г. ще пусне

...
BMW оповести, че до края на 2022 г. ще пусне
Коментари Харесай

BMW показа първото спортно комби M3 в историята, което ще дебютира на пазара с над 500 к.с.

BMW оповести, че до края на 2022 година ще пусне на пазарите и първия комби Touring вид на шестото потомство на пърформънс серията M3 в историята, който ще се конкурира непосредствено с Mercedes AMG C 63 и Audi RS 4 Avant. Официалното показване на автомобила ще бъде след месец, а той ще дебютира взаимно с M4 купе, който също през 2021 година ще добави продуктовата гама на компанията и ще се причисли към кабриолетът M4.

Както и при предходното потомство F80 (на снимката), комбито ще бъде задвижвано от 3-литров редови битурбо M TwinPower мотор, употребен и за седан версията на колата, и за M4 купе и кабриолет. За разлика от моделите, създавани сред 2014 и 2018 година обаче, той е доста по-мощен и ще достави 503 к.с. сили и въртящ миг от 600 Nm.
 BMW ще пусне напълно електрическа 5-а серия и X1
BMW ще пусне напълно електрическа 5-а серия и X1

Това е част от тактиката за повишение на екологичността на компанията до 2030 година

Стандартно се чака моторът да бъде обвързван с осемстепенна автоматизирана скоростна кутия от ZF. Като алтернатива при седана ще може да се избира и ръчна трансмисия, като от компанията досега не са оповестили дали същата екстра ще е налична и за комбито.

Обаче е ясно, че комбито ще пристигна с регулируемо задвижване на четирите колела, при което цялата мощ може да се изпраща към задните. В Touring разновидността ще има усъвършенствано окачване и по-големи спирачки от седана, като колата ще е и по-широка.

По отношение на дизайна, който към момента не е оголен от компанията, защото даже тестовите коли, които ще бъдат изпитвани на Нюрбургринг, към момента не са подготвени. Но наклонността решетката да става все по-огромна сигурно ще е спазена, а формите ѝ безспорно ще са нападателни. Все отново от компанията разкриха стилизирано изображение на задницата на M3 Touring (на снимката).
 6 пъти понижава облагата на BMW за полугодието
6 пъти понижава облагата на BMW за полугодието

Продажбите понижават с 23%, до 962,6 хиляди автомобила

Преди тъкмо две десетилетия от BMW показаха първата си идея на комби вид - E46 M3 Touring, само че производството по този начин и не стартира. " Това е шестото потомство на BMW M3 и тук няма да се ограничим единствено с теоретичния първообраз и продуктови проби ", оповестиха от компанията в изказване.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР