BMW обяви, че по време на международното зиложение в Лос Анджелис,

...
BMW обяви, че по време на международното
зиложение в Лос Анджелис,
Коментари Харесай

Автосалон Лос Анджелис 2018: BMW представя ...

BMW разгласи, че по време на международното зиложение в Лос Анджелис, което стартира в края на месеца, компанията ще представи най-новите си артикули и разработки, в това число X7, 8 Series Convertible, M340i xDrive Sedan и Vision iNEXT.

Дебютното BMW M340i xDrive Sedan се явява най-динамичната версия на модела, като идва с новоразработен шестцилиндров, редови задвижващ елемент, който е в състояние да генерира максимална мощност от 374 конски сили и максимален въртящ миг от 500 Нм.

Новото M340i xDrive Sedan, оборудван със специален екстериорен и интериорен пакет, умна система за задвижване на четирите колела, осемстепенна роботизирана Steptronic Sport предавателна кутия, оптимизирано M-окачване и М спортна изпускателна система, е в положение да се форсира от 0 до 100 км/ч за единствено 4.4 секунди.

На салона в Калифорния, напълно новите BMW и , които демонстрират идващ стадий от продуктовото развиване на марката, ще бъдат демонстрирани за първи път пред публика, като ще си вършат компания със също по този начин дебютиращото .
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР