BMW обяви, че по време на международното изложение IAA Mobility 2021

...
BMW обяви, че по време на международното
изложение IAA Mobility 2021
Коментари Харесай

Обновено BMW iX3 дебютира на IAA Mobility 2021 в Мюнхен

BMW разгласи, че по време на международното изложение IAA Mobility 2021 в Мюнхен, което започва при започване на септември, ще представи за първи път пред широка публика обновената версия на изцяло електрическото си .

От BMW споделят, че обновеното iX3, производството на което ще стартира през септември във вернчъра BMW Brilliance Automotive на групата, ще предложи още по-висока удовлетвореност от ръководството и притежанието, нови високотехнологични решения, изменен дизайн и опция за изминаването на до 460 километра без необходимост от дозареждане на интегрираната батерия.

Основните промени в дизайна на екстериора на BMW iX3 са съсредоточени в предната и задната част на купето, където откриваме нова челна решетка, нови скулптурирани фарове и предна престилка, триизмерни диодни задни светлини и други.

Стандартно, BMW iX3 получава M Sport пакет, диодни предни светлини, нов 12.3-инчов дигитален инструментален панел, нов централен екран, а като допълнително оборудване са налични нови 20-цолови аеродинамично усъвършенствани джанти, спортни седалки с нова перфорирана тапицерия Sensatec и други.

С мощ на задвижващата си система от 286 конски сили и въртящ миг от 400 Нм, обновеното BMW iX3 дава обещание опция за ускорение от 0 до 100 км/ч за 6.8 секунди.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР