BMW обяви, че от този месец стартира предлагането на нова програма

...
BMW обяви, че от този месец стартира
предлагането на нова програма
Коментари Харесай

BMW с нови M Performance части за 5 Series, M5 и M5 Competition

BMW разгласи, че от този месец стартира предлагането на нова стратегия за доработка и персонализация на новите 5 Series, M5 и M5 Competition с елементи, създадени с помощта на спортното си поделение BMW M GmbH.

От BMW споделят, че новите M Performance елементи са разработени напълно по отношение на добрите практики на компанията, като предлагат сериозен набор спомагателни възможности за персонализация на визията и цялостното лъчение на колите.

Сред главните акценти при новите предложения са екстериорните и интериорните детайли от въглеродни нишки, M Performance волан с тапицерия Alcantara, M Performance окачване за M5 и M5 Competition, което обещава понижаване на отстоянието от пътя с сред 5 и 20 мм, набор 20-цолови джанти, карбонови капаци на външните огледала, нови задни дифузьори, карбонова капачка за резервоара, стоманени подложки за педалите и други.

От BMW оферират и M Performance аксесоари, като M Performance ключодържател, направен от карбон и Alcantara, комплект калъфи за гуми, покривало за автомобила и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР