BMW обмисля дали да не замени автоключовете с мобилно приложение,

...
BMW обмисля дали да не замени автоключовете с мобилно приложение,
Коментари Харесай

BMW: мобилно приложение може да замени автоключовете



BMW обмисля дали да не размени автоключовете с мобилно приложение, съобщи пред „ Ройтерс “ Иън Робъртсън, член на борда на шефовете на компанията.

Той пояснил, че по този начин или другояче, всички клиенти на компанията употребяват мобилни телефони, а приложението на BMW, което разрешава отключване на автомобила обезсмисля старомодните ключове.

„ Замислете се какъв брой хора в действителност употребяват ключа на колата си, “ разяснява Робъртсън по време на автоизложението във Франкфурт. И добави, че притежателите на коли нормално държат ключа в джоба на сакото си, а палят мотора с мобилното приложение.

Въпреки това по думите му, " компанията още обмисля дали концепцията е осъществима и дали да пристъпи към осъществяването й в този момент или вбъдеще. “

Вчера автомобилният колос разгласи, че възнамерява да свие годишните си разноски си за произвеждане на автокомпоненти с към 2 милиарда евро, като пренасочи средствата към развиването на елекетромобили.

Плановетете на баварската компания в тази посока включват до 2015-та на пазара да бъдат пуснати 12 модела електически автомобила. Разходите за елементи, които възлизат на към 40 милиарда евро годишно ще бъдат понижени с 5 на 100, разяснява Маркус Дуесман, шеф по снабдяването.

BMW, Mercedes-Benz (собственост на Daimler) и Volkswagen, залагат елекрическите возила да обезпечат над 25 % от продажбите им през идващото десетилетие. Германските производители се опиват да понижат разноските, с цел да компенсират по-ниските облаги от електрическите автомобили, които съгласно основаната в Щутгард Daimler, ше донесат едвам половината от приходите на стандартните модели.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР