BMW M3 и М4 се появиха на пазара преди няколко

...
BMW M3 и М4 се появиха на пазара преди няколко
Коментари Харесай

BMW показа палитра от цветове за новите М3 и М4

BMW M3 и М4 се появиха на пазара преди няколко месеца и още веднъж разбуниха духовете в автомобилното общество. Размерите на предната решетка или по този начин наречените „ бъбреци “ на немската марка са съществена тематика на диалог даже и през днешния ден. Въпреки това от BMW oбявиха, че ще продължат с този дизайн и в идващите модели, а през днешния ден демонстрираха част от Individual цветовете налични за двата модела.



На фотографията може да се види цяла палитра от цветове. Тя включва Fire Orange, Frozen Black, Urban Green, Chalk, Rosso Corsa, Macao Blue Metallic, Speed Yellow, Signal Green, Santorini Blue, Ruby Red Metallic, Brass Metallic, Miami Blue, Mint Green и Twilight Purple Metallic. Различни цветове, които бихме споделили, че ще се включат добре в рекламна акция за Великден.



Освен цветен екстериор, програмата Individual предлага и промени в интериора, още веднъж включвайки разнообразни варианти. Това са Ivory White, Fjord Blue/Black, Fiona Red/Black, Merino Tartufo, and Kyalami Orange/Black. Всички цветова са налични в конфигуратора на марката, като с изключение на тях може да откриете редица други екстри, които да ви харесат.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР