BMW Group и Great Wall Motor направиха първата крачка в новото

...
BMW Group и Great Wall Motor направиха първата
крачка в новото
Коментари Харесай

BMW Group и Great Wall Motor ще поризвеждат електрически MINI-та в Китай

BMW Group и Great Wall Motor направиха първата крачка в новото си сътрудничество- венчъра Spotlight Automotive Limited, което ще гарантира производството на изцяло електрически представители на MINI в изцяло нов цех в Китай.

Новото оборудване на Spotlight Automotive Limited, в което двете компании ще влагат около 650 милиона евро, ще бъде построено в периода до 2022 година, като ще бъде с капацитет от до 160 000 автомобила годишно и с работна ръка от към 3000 индивида.

Освен произвеждане на електрически автомобили, новият комплекс ще има и развойно подразделение за планиране на изцяло електрически коли, включително и бъдещи такива на MINI, Great Wall и нейните марки.

Изцяло новото и 100% електрическо е оборудвано с електрически мотор с мощ от 184 конски сили, който задвижва предните колела. Компактният електрически автомобил е в състояние да се форсира то 0 до 60 км/ч за 3.9 секунди, а класическото 0-100 км/ч е постижимо за 7.3 секунди. В взаимозависимост от стила на управление, литиево-йонната батерия на MINI Cooper SE дава обещание свободен пробег от 235 до 270 километра.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР