BMW анонсира, че услугата Digital Key (Дигитален ключ), която дава

...
BMW анонсира, че услугата Digital Key (Дигитален ключ), която дава
Коментари Харесай

BMW Digital Key вече и за някои собственици на телефони с Android

BMW анонсира, че услугата Digital Key (Дигитален ключ), която дава опция на потребителите да отключват/заключват своите коли единствено с едно приближаване на мобилното устройство до дръжката на вратата на транспортното средство, към този момент е налична и за някои смарт телефони, употребяващи операционна система Android.

Първоначално, функционалността ще бъде налична за притежателите на мобилни телефони от серията S21 (S21/S21+/S21 Ultra) на Samsung , както и за двата нови апарата на Гугъл - Pixel 6 и 6 Pro . След слагането на мобилното устройство на обособеното място за безжично зареждане в купето, те ще могат и безпроблемно да започват мотора на своята кола.

От BMW разясняват, че идната стъпка в еволюцията на услугата Digital Key за мобилни телефони с Android, която все още е налична за моделите на Гугъл в Съединени американски щати, Канада, Англия, Ирландия, Германия, Франция, Италия, Испания, Япония, Австралия, Тайван и Сингапур, и за S21/S21+/S21 Ultra вън Франция, Германия, Италия, Корея, Испания, Англия и Съединени американски щати, ще бъде опцията за шерване на цифровия ключ с до пет индивида.

BMW Digital Key се конфигурира от приложението My BMW и е налично като алтернатива при съвсем всички модели на BMW.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР