BMW 4 Series Gran Coupe е един от малкото модели

...
BMW 4 Series Gran Coupe е един от малкото модели
Коментари Харесай

Alpina B4 е неофициалното М4 с четири врати

BMW 4 Series Gran Coupe е един от дребното модели на марката, който няма да получи обгрижване от M Performance дивизията на BMW. За сметка на това пък, тунинг компанията Alpina, която напълно скоро ще стане благосъстоятелност на BMW показа доработена версия в типично собствен жанр. Alpina B4 Gran Coupe е основана на общоприетата 4 Series с четири порти.
`Alpina

Моделът е оборудван с 3.0-литровият бензинов мотор на BMW, който след доработки към този момент генерира 495 конски сили, което с 15 конски сили по-малко от това при М3/М4 Competition и с 15 конски сили повече от общоприетите М3/М4. Трансмисията е автоматизирана с осем предавки, а въртящият миг се предава към четирите колела. Ускорението от 0 до 100км/ч лишава 3.7 секунди, а оптималната скорост е 301км/ч.
`Alpina

Освен измененията под капака, от Alpina са се погрижили и за окачването, постигайки спортно държание, без това да се отразява на комфорта при шофиране. Типичните за марката спойлери върху предната и задната ризница и изменени прагове участват и тук, както и 20-цолови джанти с тегло от 12 кг.
`Alpina

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР