БМВ груп България започна пилотен проект за онлайн продажба на

...
БМВ груп България започна пилотен проект за онлайн продажба на
Коментари Харесай

БМВ експериментира в България с онлайн продажби

БМВ груп България " стартира пилотен план за онлайн продажба на коли. Идеята се осъществя особено в Централна и Южна Европа, като купувачи ще се търсят за три автомобила БМВ X2.

Кампанията стартира в среднощ на 10 април 2018 г, като за задачата е създаден специфичен уебсайт. България е един от двата пилотни пазара (заедно с Чехия) от района, които оферират на своите клиенти опция да употребяват новаторската платформа за онлайн продажби.

Освен да бъдат измежду първите, които си купуват кола по цифров път, клиентите, приели предизвикването, ще могат да се възползват от 1 година в допълнение фабрична гаранция. Освен това ще са измежду първите притежатели на Х2, защото срокът за доставка е от два дни за София до четири дни за всеки различен град. Покупката може и да се достави до определен адрес.

В рамките на процеса на взимане на решение клиентите имат опция за консултация в чат онлайн, наличен от понеделник до петък от 9:00 до 17:00 часа.

Намерението за покупка се декларира единствено с натискането на бутон на уеб страницата, като се показва определен способ на заплащане – по банков път или посредством финансов лизинг, желан дилър и място за доставка. В рамките на един час съществуването на автомобила се удостоверява, като в идващите два дни клиентът превежда такса за резервация в размер на 2999 лева Тя се възвръща на клиента, като се приспада от финалната сума за заплащане на контракта или се възвръща изцяло, даже в случаите, в които той се откаже от покупка.

За завършване на договорката е очакван период от седем дни, в които се подписва контракт за продажба с заплащане по банков път или посредством финансов лизинг. Договорът за покупка може да бъде подписан с определен от клиента дилър измежду всеки един от шестте представители на марката в цялата страна – " Ауто Бавария ", София, " М кар София ", " М кар Пловдив ", " Бова кар ", " М кар Варна ", или " М кар Плевен ".

Предложените за продажба коли БМВ Х2 са в осъществяването xDrive 20d (задвижване 4Х4 и дизелов мотор със 190 конски сили) M Sport X. Базовата цена на всяка от колите е 81 900 лева с включен Данък добавена стойност., а с спомагателното съоръжение сумата за заплащане става 107 704 лева с Данък добавена стойност

През септември предходната година вносителят на премиум марката " Инфинити " пусна уебсайт, в който клиентът има опция да извърви целия път от разглеждането на автомобила през избора до покупката.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР