БМВ - България и дилърът "М кар" правят уникален ивент

...
БМВ - България и дилърът "М кар" правят уникален ивент
Коментари Харесай

БМВ събира всички М автомобили през април на събитие


БМВ - България и дилърът "М кар " вършат неповторим ивент през април. Събитието е отдадено на пътната сигурност и моторните спортове.
Инициативата стартира на 21 април и ще завърши на 22 април.
Поканени са всички притежатели на коли от спортното поделение на баварската марка - БМВ "М ". Сборният пункт е пред най-голямото дилърство на марката на Балканите - "М кар - София ".
Отриването ще направи началникът на столичния КАТ - комисар Тенчо Тенев. От сборната точка над 100 автомобила ще се насочат по изящен маршрут към Банско, където е планувано грандиозно празненство. На идващия ден уредниците са заели летището на Сепарева баня за вдигащи адреналина дисциплини. Поканени са професионални водачи и инструктори по пътна сигурност.
"Целта ни е да изгоним експанзията. Да дадем един добър образец и да покажем, че пистата е мястото за изява и наслаждение, а не улиците и булевардите.
В същото време ще предоставим на притежателите на "М " коли едно неповторимо прекарване. Хиляди се възхищават на колите БМВ и са въодушевени от динамичността им. Искаме да достигнем и до тях и да ги накараме да бъдат рационални на пътя. Това е нашето обръщение ", обявиха уредниците.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР