Бляскаво и мащабно бе ХІV-ото издание на Международната Купа на

...
Бляскаво и мащабно бе ХІV-ото издание на Международната Купа на
Коментари Харесай

Завърши международния турнир по спортни танци във Вършец

Бляскаво и огромно бе ХІV-ото издание на Международната Купа на общините на област Монтана "International Dance CUP 2019 ". Състезанието е част от Държавния състезателен календар на Българската федерация по спортни танци и за пръв път се организира във Вършец.
"Изключително щастливи сме от това домакинство, а зала "Арена " дава отговор по искра на този влиятелен шампионат “, сподели в поздрава си към жури, посетители и участници кметът на общината Иван Лазаров.
Турнирът се провежда от клуб по спортни танци "Огоста данс ", в партньорство с общините на област Монтана и се организира под патронажа на регионалния шеф на област Монтана Росен Белчев, който връчи специфичен плакет на Веселин Ковачев, старши треньор на клуб "Огоста данс ". Всяка година, на ротационен принцип, шампионатът се открива публично от кмет на една от съставните общини на област Монтана. Тази година достойнството се падна на кмета на община Медковец Венцислав Евгениев. Над 200 танцови двойки от 11 страни, в това число и от далечна Канада, се включиха в красивата конкуренция. Те бяха оценени от 16- членно интернационално жури.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР