Бляскавите роли са най-важното за един актьор. В крайна сметка

...
Бляскавите роли са най-важното за един актьор. В крайна сметка
Коментари Харесай

Те мразят ролите, които ги направиха звезди

Бляскавите функции са най-важното за един артист. В последна сметка те носят освен пари, само че и международна известност. Но не всички звезди от огромния екран са възхитени даже от тези функции, създали ги супер известни.

Ето откровените самопризнания на някои от тях, които не крият неприязънта си към функции, създали ги известни и богати.

 vista cool  Кейт Уинслет като Роуз в „ Титаник “
 Gulliver/Getty Images
Кейт Уинслет постоянно е подчертавала, че този филм и партньорството й с Леонардо Ди Каприо вечно ще останат специфичен миг в живота й.

Актрисата няма недоволства към сътрудниците си, само че Уинслет към момента е доста сериозна към себе си в тази роля.
 Кейт Уинслет / Gulliver/Getty Images
„ Всяка сцена, която виждам ме кара да възкликна: " Сериозно?! Сериозно?! Така ли го изигра? " Дори американският ми акцент - не мога да го чувам просто. Ужасно е. Надявам се, че се оправям по-добре през днешния ден. Звучи много помпозно, само че актьорите нормално са доста самокритични ”, споделя тя в изявление за „ Дейли Телеграф ”.

„ Трудно ми е да виждам всеки от старите си филми, само че когато виждам „ Титаник “ си мисля: „ О, боже, желая да изиграя тази сцена още веднъж “, сподели още Кейт Уинслет.

 vista cool  Сара Джесика Паркър като Кари Брадшоу в „ Сексът и градът “
 Сара Джесика Паркър Gulliver/Getty Images
Феновете мъчно свързват Сара Джесика Паркър с някой различен воин от нейната филмография, по този начин мощно както с Кари Брадшоу. Тази роля стана звездна за актрисата, само че се оказва, че не е било толкоз елементарно да свикне с облика. Според самата Сара тя и Кари нямат доста общо.
 Сара Джесика Паркър Gulliver/Getty Images
„ Манията на Кари по романтиката и нуждата постоянно да бъде обичана ми изглеждаше по-скоро детска и наивна по някакъв метод. Може да наподобява, че заради обстоятелството, че живеем в един и същи град и вървим по едни и същи улици, за мен цялата работа беше лесна като игра в детски пясъчник, само че в действителност бяха нужни невероятни старания да бъда нея, да я разбирам, с цел да не я осъждам ”, призна Паркър.

 vista cool  Даниел Крейг като Джеймс Бонд
 Даниел Крейг Gulliver/Getty Images
Ролята на Джеймс Бонд в киното наподобява е сходна с тази на Хамлет в театъра - нещо, за което всички артисти мечтаят. Но в последна сметка не всички са удовлетворени от получената роля. Известно е, че Шон Конъри, считан от мнозина за най-хубавият Бонд в историята, е бил сериозен към ролята.

Даниел Крейг, един от най-успешните артисти, превъплътили се в Бонд, нямаше самообладание да се раздели с облика на 007. Всички обаче знаят, че за петия филм от поредицата, продуцентите е трябвало дълго да убеждават Крейг.
 Даниел Крейг Gulliver/Getty Images
„ Предпочитам да счупя чаша и да си прережа китките. Не желая да продължа въобще. Това е обикновено. Вече прекалих с това. Всичко, което желая да направя, е да продължа напред (без Бонд) ”, показа Крейг в изявление за „ Time Out ”.

 vista cool  Робърт Патинсън като Едуард Кълън в „ Здрач “
 Робърт Патинсън ThinkStock/Getty Images
Омразата на артиста към звездната му роля на върколак към този момент се трансформира съвсем в фетиш - блоговете в мрежата даже са отдадени на това и там се събират всички саркастични изказвания на артиста за героя, фиктивен от Стефани Майер.

„ Той е най-смешният човек, който наподобява постоянно толкоз сюрпризиран от всичко. Мисля, че доста артисти биха играли по този метод. Колкото повече четях сюжета, толкоз повече мразех този воин, заради което го играх по този начин: като маниакално-депресивен пич, който ненавижда себе си. Плюс това е 108 годишен девственик, тъй че явно има някои проблеми ”, откровеничи Патисън пред сп. „ Empire ”.
 Робърт Патинсън Gulliver/Getty Images
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР