Бляскави, пищни и елегантни – такива очакваме да са тоалетите

...
Бляскави, пищни и елегантни – такива очакваме да са тоалетите
Коментари Харесай

Най-красивите тоалети от откриването на фестивала в Кан

Бляскави, обилни и елегантни – такива чакаме да са тоалетите под светлините на Кан по време на филмовия фестивал, и звездите по време на откриващата вечер не ни разочароваха. Изненадващо или не черното преобладаваше в роклите на дамите, като измежду любимците ни безспорно са тези на Джулиан Мур, облечена в Bottega Veneta, и в Alberta Ferretti. Не по-малко впечатляващ бе и тоалетът на актрисата Катрин Лангфорд, дело на Prada.
               

Няма по какъв начин да не обърнем особено внимание и на Виржини Ефира, която тази година е водеща на церемонията, като актрисата се открои с елегантна рокля в металически отражения, дело на Saint Laurent by Anthony Vaccarello.
               

Малка част от дамите се бяха престрашили да преминат по аления килим в по-ярки цветове. Сред тях нямаше по какъв начин да не видим Ребека Хол и нейната рокля Gucci, инфлуенсърът Каролин Даур, облечена в розовото на, както и Беренис Бежо, която вместо рокля беше заложила на гащеризон, също в розово. Тепърва обаче под прожекторите ще виждаме обилие от звезден искра и голяма порция фешън ентусиазъм. 
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР