Бляскави младоженци от ромски произход събраха погледите на минувачите на

...
Бляскави младоженци от ромски произход събраха погледите на минувачите на
Коментари Харесай

Влюбени наследници на най-богатите ромски фамилии в Бургас се взеха! Булката накипрена в рокля със златни орнаменти, корона и ...

Бляскави младоженци от ромски генезис събраха погледите на минувачите на Флората в Бургас през днешния ден. Те увековечиха брачния си ден с фотосесия и клипове в региона, които в случай че бъдат оповестени в мрежата, ще се трансфорат в цялостен шлагер, осведоми " Флагман ".


Ромската младоженка се беше издокарала с обилна синя рокля, богато декорирана със златни орнаменти. Като същинска кралица русокоската с джипси кръв бе украсила главата си с луксозна и извънредно солидна корона, инкрустирана със сини камъни, забелязваща се от пешеходната пътека.

А младоженецът - като излязъл от турски сериал – грациозен и с въодушевление, не отхвърляше да си направи селфи с помолилите го за това.

" Бяха доста горди и натокани. Приемаха поздравления и пожелания ", споделят очевидци.

Флагман.бг, от където разгласиха и фотоси на младоженците от ромски генезис, прецизираха, че двамата влюбени са наследници на две от най-богатите семейства в бургаския кв. Комлука. Невестата е 16-годишна, а избраникът й - 22-годишен.

За тежката си двудневна женитба те запазили първокласен комплекс край морето. Тържествата ще продължат два дни, през днешния ден е била дневната, на следващия ден ще е вечерната женитба. За младата двойка е непокътнати президентският апартамент в желания за сходни събития комплекс на брега.





По стaрата турска традиция кралицата на Комлука Айше бе предадена на своя младоженец Ибрахам от своя непосредствен мъж допреди това. Бащата, братът или чичото на турската младоженка, връзват алена панделка към талията й, преди тя да напусне родния дом. Цветът е червен, защото символизира благополучие, шанс, непорочност, непорочност. На кръста на ромската хубавица бе комплициран червен пояс с изписано на него „ RAMIS”.



Роклята на невестата този път бе бяла и още веднъж доста обилна – на етажи, с камъни и цялата блестеше в звук с солидна корона.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР