Бляскавата двойка Кейт Мидълтън и принц Уилям, вече наследник на

...
Бляскавата двойка Кейт Мидълтън и принц Уилям, вече наследник на
Коментари Харесай

Уилям и Кейт: Бляскавата двойка, който носи надежди за британската корона

Бляскавата двойка Кейт Мидълтън и принц Уилям, към този момент правоприемник на английския трон, с трите си деца, носи вяра за модерна монархия, близка до британците, съобщи Агенция Франс Прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Акаунтът им в Инстаграм с доста почитатели разгласява в четвъртък вечер черно-бяла фотография на кралица Елизабет Втора ,

която умря по-рано същия ден в замъка Балморал. Обикновено акаунтът прави хроника на живота на това съвсем съвършено семейство, с доста фотоси на трите им деца - принц Джордж (9 г.), принцеса Шарлот (7 г.) и принц Луи (4 г.), чиито гримаси по време на честванията на юбилея на кралицата през юни бяха приятност за фотографите.
               

Съпрузите, които са четиридесетгодишни, се реалокираха предишния месец в имението Уиндзор ,

където кралицата живееше непрекъснато след настъпването на пандемията от Коронавирус.

В сряда от канцеларията на херцозите бе публикуван къс видеозапис по какъв начин идват пешком с децата си в новото учебно заведение ,

в което ще учат. Само един фотограф и един видеооператор са били поканени, тъй като младите родители се пробват да обезпечат на децата си естествен и спокоен живот, споделят близки до фамилията.

През годините херцозите на Кембридж, които от четвъртък са херцози на Корнуол и Кеймбридж ,

плениха сърцата на британците с имиджа си на щастливо семейство, близо до обществото - надалеч от детството на Уилям, чиито родители Чарлз и Даяна се разделиха и атакуваха обществено или от детството на новия крал Чарлз Трети, отгледан от гувернантки и просветен в пансиони.

" Огромният интерес, който провокират, явно се дължи на обстоятелството, че те въплъщават бъдещето на монархията,

само че и на характерния метод, по който те самите се оправят ", уверен е експертът по кралски въпроси Ричард Фицуилямс. Според него Кейт и Уилям са станали майстори в съчетаването на формалното и неофициалното.

Двамата постоянно са снимани, хванати за ръце, на изискани приеми или на всемирски събития ,

като премиерата на кино лентата за Джеймс Бонд. " Кейт от дълго време към този момент е фешън икона ", сподели Фицуилямс. Това оказва помощ доста и на английската мода, и на имиджа на съпрузите.

Този блестящ имидж се балансира от спокойствието и безгрижната им страна ,

близка до британците. Това се реализира и посредством уговорките на двамата към дела, които са значими за тях - психологичното здраве за Уилям и ранното детство за Кейт. 

Двамата постоянно " пропущат " в общественото пространство моменти от персоналния си живот

като домашен действия по време на карантината поради Коронавирус или спортни занимания. Миналото лято принц Джордж бе сниман с родителите на среща на британски тим по футбол, като фрагментът провокира мнения, тъй като момчето бе облечено в костюм и вратовръзка макар възрастта си.

Майка му поддържа имиджа на нормалност с небрежни фотоси от всекидневието, на които Джордж носи спортна фланелка ,

Шарлот раздава хранителни помощи, а най-младият принц рисува с ръце. Така тя задоволява и несекващата потребност на медиите за фотоси на фамилията, като в същото време ги пази от папараците, преследвали принцеса Даяна до гибелта ѝ.

Принц Уилям е някогашен водач на хеликоптер и водач на кола за спешна помощ, който през 2017 година се посвети напълно на уговорките си към кралското семейство .

Те се усилиха с напредването на възрастта на баба му кралица Елизабет Втора и разграничаването от кръга на високопоставените членове на фамилията на брат му принц Хари, който се реалокира със фамилията си в Съединени американски щати и на чичо си принц Андрю, който бе помолен да стои в сянка поради връзките си с американски финансист, упрекнат в полова употреба на малолетни девойки, който се самоуби в пандиза.

Уилям е роден на 21 юни 1982 година, година след сватбата на родителите си принц Чарлз и принцеса Даяна

и е отгледан колкото е допустимо по-далеч от кралския " пашкул ". Майка му принцеса Даяна прави всичко допустимо Уилям и брат му Хари да видят " същинския живот ", води ги в увеселителни паркови и в приюти за бездомни, които " принцесата на народа " поддържа.

Принц Уилям споделя, че майка му пеела с цяло гърло песента на Тина Търнър " The Best " ,

с цел да оправи настроението на синовете си, до момента в който ги карала към пансиона за началото на образователната година.

Разводът на родителите му през 1996 година и гибелта на Даяна година по-късно, поставят завършек на безгрижния живот за Уилям ,

който тогава е на 15 години. След като приключва елитния лицей " Итън ", той отпътува за Африка, по-късно като боен отива в Белиз.

По-късно продължава образованието си в влиятелния университет " Сейнт Андрюз " в Шотландия, където следва история на изкуството и география.

Там се среща с Кейт Мидълтън, щерка на някогашна стюардеса, която основава със брачна половинка си фамилен бизнес и стават милионери. Сватбата на Уилям и Кейт през 2011 година е следена онлайн от два милиарда души. Като родител Уилям не следва образеца на татко си и сменя памперсите на трите си деца. Той рядко приказва пред медиите и е открил отдалеченост с тях. 

Музикалните му усети покриват необятен набор

- от британски поп, " Колдплей ", до твърдия рок на австралийската група AC/DC. Принц Уилям е обожател на футбола, поддържа " Астън Вила " и управлява Английската футболна федерация.

Сред идеите, които поддържа, е опазването на околната среда .

Той учреди премията " Ъртшот ", която поддържа финансово новаторски решения за битка с климатичните промени.

Според данни от една от най-новите анкети на YouGov, Кейт е най-популярният член на английското кралско семейство

след кралица Елизабет Втора. Следва я брачният партньор ѝ, който надалеч изпреварва татко си, към този момент крал Чарлз Трети.

" Смятам, че Уилям и Кейт в доста връзки са огледално изображение на кралицата и Филип ",

сподели за Агенция Франс Прес журналистът Робърт Джобсън. Според него ръководството на крал Чарлз " ще се възприема като преход към властта на сина му ". Той е уверен, че херцозите на Кембридж " ще дадат на монархията - след толкоз възрастни монарси, възприятие за актуалност, евентуално нужна, с цел да се подсигурява приемствеността ѝ ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР